Kde jsem:

Cestujte s Českou televizí

Jan Šípek — Lidé — Česká televize

dokumentarista

narozen 1982

Od focení a psaní se postupně dostal k rádiu a pak k dokumentárnímu filmu. Studoval na Katedře dokumentární tvorby FAMU. Výrazný celovečerní dokument Souboj s mozkem (2009) získal zvláštní uznání v sekci Česká radost na MFDF Jihlava. Připravuje film o vědcích a meditaci. Na dalších dokumentech spolupracuje jako kameraman.

Filmografie

  • Anima, 2006
  • Koněv, 2006
  • Ty jsi to, 2007
  • Přítomný okamžik, 2008
  • Souboj s mozkem, 2009
  • Porucha, 2011
  • Pivní řeči, 2014

Odkazy