27 minut

12. ledna 2012

Obsah dílu

Výročí založení školy pro sluchově postižené v Hradci Králové — Hradecký spolek neslyšících — Setkání neslyšících s premiérem

Části dílu

01:23
Výročí založení školy pro sluchově postižené v Hradci Králové
    V tomto TKN se zaměříme na některé důležité události v životě neslyšících. Určitě mezi ně patří 130. výročí založení školy pro sluchově postižené v Hradci Králové. Na oslavy, které jsou s tím spojené, zavítá tedy i náš pořad. Vyslechneme zajímavé informace z historie školy, pohovoříme i s bývalými žáky a pedagogy, na současnost a plány do budoucna se zeptáme ředitelky SŠ, ZŠ a MŠ Ivy Rindové.
    17:34
    Hradecký spolek neslyšících
      V tomto roce má výročí i Hradecký spolek neslyšících. Ke svým "devadesátinám" připravil slavnostní setkání pamětníků i současných členů spolku, společně s nimi zavzpomínáme na začátky i vývoj spolkové činnosti, připravena je i výstava historických fotografií, ručních prací apod.
      24:23
      Setkání neslyšících s premiérem
        Do třetice si připomeneme setkání neslyšících s premiérem Petrem Nečasem. Návštěva předního politického představitele v Pražském spolku neslyšících byla významná i tím, že se jednalo o druhé setkání od roku 1947.
        Přehrát celé video
        Stopáž26 minut
        Další díl
        26. ledna 2012

        Napište nám