15 minut

21. června 2013

Obsah dílu

Dobrodružství v kuchyni: Skořicové sušenky – vítězný recept — Soutěž dětských receptů — Miniparlament: Známkování úkolů — Vítěz Miniparlamentu — Nový dětský program ČT :D

Části dílu

00:29
Dobrodružství v kuchyni: Skořicové sušenky – vítězný recept
    Skoro celý školní rok jste nám posílali recepty na dobrá jídla pro děti. Sešlo se jich hodně a Nany s Májou a Ondrou měli spoustu práce s výběrem toho vítězného, který slíbili připravit přímo ve Zprávičkách. Nakonec se rozhodli pro skořicové sušenky. Je to recept od Katky Křiváčkové z Prachatic. Připravil pro vás Štěpán Kačírek.
    03:29
    Soutěž dětských receptů
      Další recepty už neposílejte, seriál o vaření už skončil stejně jako soutěž. Ale všechny recepty najdete na webu Zpráviček.
      Výherkyně posledního kola soutěže je Kristýna Kastnerová, Jezná u Úlic.
      03:41
      Miniparlament: Známkování úkolů
        Poslední z našich miniparlamentních debat ve Zlíně má opět školní téma. Předkladatel návrhu Mirek by si přál, aby se domácí úkoly známkovaly, a mohli jste si tak opravit případný špatný průměr.
        07:50
        Soutěž
          08:29
          Vítěz Miniparlamentu
            Jestli máte rádi loutkové divadlo, nenechte si zítra v Liberci ujít den plný představení v rámci festivalu Mateřinka 13. Vyhlašovat se budou i nejlepší výkony. A my taky vyhlásíme vítěze z festivalu. Miniparlamenty ve Zlíně vyhrála škola z Holešova. Tedy debata, kterou jste mohli vidět v dnešních Zprávičkách. S přípravou reportáže pomáhala Mirkovi naše kolegyně Sabina Janovicová.
            Příští Zprávičky vysíláme na konci prázdnin v sobotu 31. 8. 2013, ČT :D v 18:40 h.
            11:39
            Nový dětský program ČT :D
              I když ještě před 2 lety vypadalo tohle přání jako nesplnitelný sen, od konce prázdnin se stane skutečností. Na ČT :D Zprávičky uvidíte každý den po planetě YÓ a před Večerníčkem. A my vám přejeme, abyste se taky nikdy nebáli snít a vaše sny uskutečňovat. Ahoj!
              Tento týden se oficiálně představil nový program České televize pro děti ČT :D. Začne vysílat na konci prázdnin od 31. srpna. Najdete na něm i Zprávičky, ale v pozměněné podobě. Místo mnoha seriálů a debat, které nahradí celý program ČT :D, budeme nabízet jen čisté zpravodajství pro děti, za to denně.
              Bylo to ostatně také přání vás diváků. Pidiparlament je domácí verzí vašich oblíbených debat v Miniparlamentu. Už před 2 roky ho natočila divačka Zpráviček Radka Opltová z Berouna a teď ho uvidíte v televizní premiéře.
              Přehrát celé video
              Stopáž6 minut
              Další díl
              Zprávičky

              Přehled dílů

               

              Zprávičky na sociálních sítích

              Napište nám