iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
29. 6. 2019
18:25 na ČT1

1 2 3 4 5

8 hlasů
23546
zhlédnutí

Kluci v akci

Vzpomínky a Afriku II.

Sendvič s hovězí klobásou a chakalaka omáčkou — Jehněčí kotlety s grilovanými batáty — Drůbeží játra peri-peri s domácím chlebem pečeným na grilu

25 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Drůbeží játra peri-peri s domácím chlebem pečeným na grilu

    3:05 do playlistu

    Drůbeží játra peri-peri s domácím chlebem pečeným na grilu
    Delikátní marinovaná játra připravená na grilu jsou příjemnou změnou mezi steaky z hovězího masa či vepřové krkovičky. Je to prostě dobrota a tip z jihu Afriky můžeme směle připravit i u nás doma.

  • Sendvič s hovězí klobásou a chakalaka omáčkou

    11:12 do playlistu

    Sendvič s hovězí klobásou a chakalaka omáčkou
    Vězte, určitě stojí za to vyzkoušet kombinaci skvěle vychucené klobásy s chakalaka omáčkou! Chakalaka omáčka může mít různé využití, záleží pouze na Vaší fantazii! Skrývá v sobě velké množství zeleniny, kari, čerstvý zázvor, a ve spojení s uzenými fazolemi je výtečná i samotná.

  • Jehněčí kotlety s grilovanými batáty

    20:13 do playlistu

    Jehněčí kotlety s grilovanými batáty
    Jehněčí maso patří v Jihoafrické republice k nejpopulárnějším. Pokud patříte k jeho milovníkům v Česku, máte už jistě své zdroje dodávek od farmářů a chovatelů. Časy se mění a sehnat jehněčí už není dnes takový problém jako před léty. Jehněčí je velmi kvalitní a výživově vydatné maso.

Přehrát vše

Související