Tiskové zprávy, archiv novinek — Televizní studio Ostrava — Česká televize

Televizní studio Ostrava

Televizní studio Ostrava

  • je tu s vámi 68 let
  • svou tvorbou pomáhá zajišťovat 20% podíl regionální produkce ve vysílání ČT

16. 5. 2008

Tuto realizaci si nenechte ujít

Pořad Bydlení je hra má od května 2008 svůj webový speciál

Televizní studio Ostrava připravuje oblíbené a hravé pořady o zdravém životním stylu a tvůrčím přístupu ke svému prostředí. Od roku 2004 vysíláme magazín Bydlení je hra, ve kterém proměňujeme společně s uživateli jejich životní prostor ve jménu zdravého, moderního a účelného bydlení.

V letošním roce změnilo Bydlení je hra grafiku a ruku v ruce s tím jsme přichystali také výraznou změnu v zastoupení magazínu na webu České televize.

Od počátku letošního května najdete na www.ceskatelevize.cz/bydleni/
speciál tohoto pořadu. Můžete se tak vracet k realizacím, které vás zaujaly, můžete se nechat inspirovat při vlastním usilování o změnu, můžete s námi soutěžit nebo hledat podrobnější informace k práci architektů a designerů.

Hlavní novinkou webové stránky pořadu Bydlení je hra je soutěž realizací. Umožňuje návštěvníkům webu během celého roku hodnotit jednotlivé přestavby. Do bytu, ve kterém se podle diváků, přestavba nejvíce povedla, se v našem pořadu znovu vrátíme začátkem příštího roku. A budeme chtít zjistit, jak se osvědčila. Jednomu vylosovanému divákovi pak umožníme, aby mu architekt, jehož přestavba v naší soutěži zvítězila, navrhnul inovaci v jeho bytě.

Průběh soutěže, vlastní účast i pořadí hodnocených realizací mohou naši diváci a uživatelé webu sledovat v sekci: ŽEBŘÍČEK NEJ REALIZACÍ.

Vznikly i nové, tematicky rozdělené sekce, ve kterých se mohou inspirovat všichni ti, kteří plánují své vlastní rekonstrukce a potřebují srovnání:
DĚTSKÉ POKOJE
KUCHYNĚ
LOŽNICE
OBÝVACÍ POKOJE
OSTATNÍ
PRACOVNY

Stejně tak návštěvníci webu určitě přivítají rozšířenou sekci ARCHITEKTI, DESIGNÉŘI, která naše odborné spolupracovníky blíže představí i prostřednictvím jejich realizací. Dovíte se také víc o TVůRČÍM TÝMU .

Od 1. května, kdy byl nový web spuštěn, si jej otevřelo na 90 tisíc uživatelů.

Z původní webové stránky zůstaly osvědčené rubriky: K jednotlivým vysílaným dílům uveřejňujeme SOUTĚŽNÍ OTÁZKY, jejichž výherce losujeme vždy ve čtvrtek. Při účasti v DISKUZI bude zajímavé sledovat, jak se v průběhu trvání pořadu postupně doplňují reakce na jednotlivá témata a jak se mění názor i nároky na bydlení.

Každý, kdo by se chtěl zapojit do hravých proměn ve svém bytě či domu, může využít naší PŘIHLÁŠKY DO POŘADU. Na webové stránce najde také odpovědi na ČASTÉ DOTAZY. Průběžně budeme doplňovat hodící se UZITEČNÉ ODKAZY .

Na zpracování webového speciálu pro pořad Bydlení je hra se podíleli internetoví specialisté z Kavčích Hor Zdeněk Lanc, František Fialka a Tomáš Rašek, spolu s nimi grafička Erika Čeřovská. V Ostravě všechno připravili redaktorka webu Míša Nejedlá a dramaturgové lifestylových magazínů, Kamila Teslíková, Jana Strýčková a Pavel Janošec.

Jolanda Pilařová
oddělení koordinace vysílání a komunikace
Televizního studia Ostrava

Přílohy

Úvodní strana (241 kB)

Sekce Dětské pokoje (100 kB)

sekce Architekti a designéři (105 kB)

25. 6. 2008Letní pořady z Ostravy
25. 6. 2008Report po jedenácti letech střídají Události v regionech
21. 6. 2008Ocenění dokumentu Všechno je to dar
20. 6. 2008JOO! To je cirkus
18. 6. 2008Postřehy odjinud dostaly ocenění
28. 5. 2008Ocenění pro Luďka Navaru a Příběhy železné opony
28. 5. 2008Prezident velitel
28. 5. 2008Osud č. A2026
19. 5. 2008Ostravský kontrapunkt
16. 5. 2008Tuto realizaci si nenechte ujít

« | | 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 | | » (87)