Hudebně zábavný pořad s Jitkou Zelenkovou a jejími hosty.
Dále účinkují: V. Průchová, M. Kubišová, K. Gott, M. Lasica, J. Satinský, J. Kociánová, R. Rokl, V. Kahovcová, J. Gerlová, F. Slováček, V. Týfa, V. Kummer, J. Žižka, Big Band Radio Praha a další. Kamera J. Lebeda. Režie F. Polák.

Když slavila Jitka Zelenková své třicáté pěvecké narozeniny, sešla se v pražském hotelu Ambassador celá řada přátel a hostů, mezi nimiž nechyběli Vlasta Průchová, Marta Kubišová, Karel Gott, Milan Lasica, Julius Satinský, Jana Kociánová, Vlasta Kahovcová, Jarmila Gerlová, Rudolf Rokl, Felix Slováček, Václav Týfa a další. Po letech se dala dohromady i původní sestava Orchestru Ladislava Štaidla. Česká televize při této příležitosti natočila vzpomínkový večer, který přinesl retrospektivu populárních hitů uplynulých dekád českého popu v režii Františka Poláka.

Česká populární zpěvačka Jitka Zelenková se narodila 5. června 1950 v Brně do hudební rodiny. Její otec Miloš Zelenka byl dirigent a matka zpěvačka. V repertoáru Zelenkové jsou především balady, swingové a jazzové písně a šansony. Spolupracuje s předními českými textaři. Téměř 14 let vystupovala jako vokalistka a sólistka ve skupině Ladislava Štaidla spolu s Karlem Gottem.

Napište nám