Příběh, kterému jen těžko uvěříte. Drama milostného trojúhelníku, natočené podle skutečné události. Kanadský film.
Hrají: A. Archerová, L. Cariou, N. P. Harris, A. Carter a další. Režie: Graeme Campbell.

Tento příběh patří mezi ty, které by každý spisovatel zavrhl jako příliš nepravděpodobné. Milenec, který se svým sokem bydlí v jedné domácnosti, vaří a žehlí mu košile... V soudních spisech státu Kalifornie jsou však o tomto přinejmenším zvláštním milostném trojúhelníku dodnes uchovány záznamy.

Všechno začalo tak nevinně - bylo slunné odpoledne na jaře roku 1910 a v městečku Milwaukee se chudý osiřelý student Edward ubíral ze školy do práce. Kdyby v poslední chvíli neuskočil, stal by se patrně obětí dopravní nehody - nablýskaný černý Packard se řítil přímo na něj. Krásná paní Heldmannová, žena Edwardova zaměstnavatele, totiž nemohla najít brzdu. Edwardovi se nic nestalo a paní Heldmannová se upřímně omlouvala. Ani jeden z nich netušil, že lehký dotek okouzlení, který oba v ten okamžik pocítili, změní absolutně, neodvratně a nepředstavitelně jejich životy. Chvíli to ještě potrvá, ale už teď je rozhodnuto.

Když se celý případ po letech provalil na veřejnost, noviny psaly bulvární články s palcovými titulky plné dohadů o zvláštním milostném trojúhelníku. Jen Edward a Kristi však věděli, co se vlastně skutečně dělo.

Napište nám