Poetický film o současném člověku, který hledá motivaci i sílu ke změně svého neuspokojivého života.
Hrají: J. Nvota, G. Bellmanová, Z. Studenková, J. Menzel a další. Námět a scénář O. Šulaj a M. Šulík. Kamera M. Štrba. Režie M. Šulík.

Slovenský televizní film "Všetko čo mám rád" vznikl v koprodukci Slovenské televize a firmy Charlies. Svou premiéru měl v březnu roku 1993 a o tom, že patří do té "nejlepší společnosti", mohou svědčit například ceny z mezinárodních filmových a televizních festivalů v Polsku (The Best Movie of IFF), v Německu (Grand Prix of Festival for direction), a především v Portugalsku na Prix Europa 1993 (Special Prize in the category fictions film).

Film "o všetkom, čo máme radi" - říká slovenský reklamní slogan. Film sám jde mnohem dál za tato slova. Příběh 38letého muže, který uvažuje o zásadním, ale jen těžko uchopitelném zlomu ve svém životě. O zlomu, který by jej vysvobodil z dosavadní letargie a nejistoty. Z bizarních fragmentů, tragikomických situací i realistických postřehů se hrdina snaží poskládat odpovědi na smysl svého konání a dobrat se poznání, rozhodnutí, lidského činu. Poetický, subjektivně nazíraný příběh individuálního lidského osudu v sobě nese silné známky tak typické středoevropské sebereflexe - proto zřejmě i jeho úspěch na evropských festivalech - a svědčí mimo jiné i o tom, že schopnost tohoto typu sebenahlédání a sebepoznávání neumírá, že má i v současném království akce stále kam dopadat a působit.

Napište nám