Těstoviny

Spaghetti Aglio e olio pepperoncinno

2 porce

300 g špaget
3 stroužky česneku
olivový olej
1 chilli paprička
Nasekaná petržel
Parmazán
Sůl
Pepř

Přivedeme vodu do varu a vložíme do ní špagety. Zahřejeme olej na pánvi. Vložíme na ni chilli papričku, utřený česnek a restujeme na mírném plameni. Chilli papričku vyndáme a pánev dáme stranou z ohně.

Z papričky tam zůstane jen chuť, ale můžeme ji pak dát na ozdobu. Špagety vyndáme z vody. Do každé pánve dáme jednu porci.

Těstoviny v pánvi promícháme s olejem. Posypeme je petrželkou a servírujeme na talíř. Pokrm se tradičně nepepří, ani se na něj nepřidává parmazán.

Ohodnoťte tento recept: 

1 hlasů

Další recepty Celý díl