Pokud nevíte, co je soljanka, těšte se do naší kuchyně, protože ji tam dnes budeme vařit s Lucií Juřičkovou.

Lucie Juřičková
herečka

Lucie Juřičková

* 25. 5. 1965


uzené koleno
vývar z uzeného kolena
klobása
cibule
sladkokyselé okurky
bobkový list
nové koření
pálivá a sladká paprika
sůl, pepř
jíška
barevné papriky
olej
rajčatový protlak

V kastrolu rozpálíme olej a opečeme na něm nakrájenou klobásu. Přidáme cibuli a necháme zavadnout. Dále přidáme barevné papriky a opět chvíli restujeme dohromady. Přidáme koření a maso. Po orestování přidáme rajčatový protlak a zalijeme vývarem z uzeného masa a necháme povařit 25 - 30 minut. Těsně před koncem přidáme kyselé okurky a na závěr jíšku.

Další recepty Celý díl