Kluci v akci

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 120564  
Sdílet
| Poslat odkaz
Chat

Filip Sajler a Ondřej Slanina – kuchaři a moderátoři pořadu Kluci v akci

Kluci v akci je kulinářská show České televize, která divákům nabízí kouzlo vaření a přípravy jídel v netradičním podání dvojice skutečných a mladých profesionálů. Filip Sajler a Ondřej Slanina jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství a nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Pořad vysílá Česká televize každé pondělí od 17 hodin na ČT1.

Záznam chatu z úterý 4. října 2005

Karolino: Jaké máte partnerky ?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Moc pěkné:-)

Profesor Palička: Necítíte se ve své gurmánsko-homosexuální show jako v trochu idiotském stroji?ČT se všude tláská, jak nemá peníze,přitom jako na běžícím páse vyrábí stupidní komerční produkty jako je ten váš,Neváhej a toč,hodina pravdy,Vypadáš skvěle,pořad o sumcích moderovaný synkem normalizačního hudebního mafióza Vágnera,kam si přišel i soudruh Vašek,etc..

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Vážený pane profesore, ten pořad je o vaření, pokud jste sledoval nějakou gurmánsko-homosexualní show, tak asi na jiném kanalu a v jiný čas. Vždy je zde možnost se nedívat a přepnout Ing. Filip Sajler

Phoenixman: Caute chlapi, co jste vystudovali za školy jestli se můžu zeptat? Dikas, jídla děláte velmi barevná! :-)

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Filip: Kuchařem - Hotel Intercontinental Praha, VŠH v Praze. Ondra: Kuchařem - Hotel Internacionál Praha Vaříme po novu, design je nutnost! Zdar

ann: vaříte strašně rádi?kde berete ty nápady na tak dobré recepty? díky za opověd´

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Strašidelně rádi:-), nápadů máme plnou hlavu, stačí cestovat, číst, navštěvovat kolegy a trochu u toho občas přemýšlet a jde to samo.

Will: Vaříte i tradyční jídla?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: 100%, knedlíky s vajíčkem a smažený řízek jsou dvě nejlepší jídla

Fu: Myslite, ze Jan Werich byl nejen dobry herec, ale i skvely kuchar?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: ... ten umí to a ten zas tohle

MADMAZELKOCKOVITA: ahoj kluci.chtela bych se Vas zeptat jestli mate nejakou pritelkyni. :-) predem dekuji za odpoved.papa

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Máme někdy i víc!

daniela: budou dávat odpoled PŘÁTELÉ?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Ano, Ondru a Filipa

zuzi: Dobrý den.Chtěla bych udělat sushi. Nemáte nějaký recept pro začátečníka?Děkuji

Filip Sajler a Ondřej Slanina: 100%, pošli nam mail přes web kluci v akci a my ti ho pošleme a rádi!

Lenka: Kluci, jestli vaříte i doma a jste nezadaní, nechcete si mě vzít? (ale radši jen jeden, aby mě nezavřeli:)

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Ondra je pro

THE GATHERING: Neni nazev poradu Kluci v akci trochu zavadejici?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: zavádějící ne, ale kontroverzní, ale sami můžete vidět, že porno to není

Karelia: Povazujete se za gastronomy?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Spíš gastronauty

Grails Mysteries: CO rikate na Prima varecku ci porad My radi jime?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Je to jiný formát pořadu! Už jsem to tak tři roky neviděl, tak nevim kam to dotahli kolegové.

Warriors Trial: Cetli jste kucharky Varime na chate, Hadej kam pujdem na veceri, obed - Sejbalova a Bohdalova?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Psycho trillery nečtem.

Black Embrace: CO rikate na zivotni styl v oblasti jidla v CR? Spatne?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Jo, jo, víc jak špatné, ale je to taky na nás kuchařích, aby jsme to lidi naučili a ukázali jim cestu. 40 let nebyla moc volba, toho co jíst a je to stále v nás. Myslím, že se to zlepšuje. Lidi nebojte se nových věcí.

THE EXILE OF THE SONS OF UISLIU: Vysvetlili byste mi mozna prostou a banalni vec - proc zelenina - kvetak pri vareni vydava divny zapach?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: ... je to prostě květák, je to jeho styl.

XRADIM J. STECHOVSKYX(t): Jsem abstinent, existuji i restaurace, kde se nepodava alkohol v CR? Odsuzuji marihuanu, co rikate na knihu Varime s konopim?, podle mne nebezpecna! Je ceske kucharstvi stale kumst? Co rikate na vegetarianstvi, vitarianstvi, fruktarianstvi, nektarianstvi a veganstvi?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: O takové restauraci nevíme. Nejen české kuchařství je kumšt, když to lidé dělají dobře. Ať si každý jí co chce, každý má možnost volby.

Hana Dřízhalová: Dobrý den a dobrou chuť, Vás viděti při akci, chuť míti vždy a vězte, borci jste obrovští. Kde jste se to učili? Líbí se mi, jak vše berete s klidem a s humorem a jakou dokážete šířit i skrze obrazovku pohodu. Tak jen tak dál a houšť. Prozraďte, co chystáte. Zdravím. Hanka

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Diky, diky, diky. Prozradit nemužeme, jen se divejte.

Ota ze šumavy: Zdar kluci,jak a kam chodíte na nápady a recepty.Už se Vám někdy stalo že jste někdy něco pripeklo takovým spůsobem že jste musely volat hasiče?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Hasiči ještě neproběhli, ale neboj palíme jak o život! Recepty a nápady jsou všude kolem knihy, restaurace, cestování stačí se jen dívat! Vaření zdar

Vojta: Váš pořad mě zaujal a mám hned několik otázek. Jako muži mi pochopitelně vyhovuje jednoduché a rychlé vaření, které prezentujete. Jak se ale díváte na používání různých polotovarů? Myslím například základů pro omáčky apod. Myslíte si, že má česká kuchyně skutečně světu co nabídnout? Vařili jste například na soutežích i česká jídla? Existují v Čechách nějací kuchaři, kteří jsou pověstní a jsou pro Vás skutečným vzorem? Je velký rozdíl mezi vařením v dobré české a cizí restauraci? Děkuji moc a přeji Vašemu pořadu úspěch.

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Polotovary proč ne, u komplikovaných věcí, které zaberou hodně času, bych se tomu nebranil. Česka kuchyně je skvělá, když se klasické recepty trochu vyladí tak jsou lehké, rychlé a moderní. Když jsme vařili v Singapuru dny české kuchyně, sklidilo to ohromný uspěch. 100% má co nabídnout. Na soutěžích jsme mockrát vycházeli z českých pokrmů. Máme hodně kámarádů, kterých si vážime proto co umí. Vaření je jen dobré a špatné, na kuchyni nezaleží.

Mona: Mohly byste mi napsat nejaky hodne lehky recept?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Navštivte náš web klucivakci.cz.

domics: jste super!! jak vznikl napad neco takoveho realizovat? dekuji za vasi odpoved

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Na to přišel p.Froyda, producent a režisér, ať žije!

Petr: chtěl jsem se zeptat jak probíhá natáčení vašeho pořadu.

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Někdy je to dřina a hrůza, ale jinak to je většinou sranda a zábava.

Veny: Čao boys...jakpak se vám vede ??? Já doufám, že dobře...chcu vědět, jestli ste normální kluci...napište mi na e-mail wweennddyy@centrum.cz ...budu se těšit.Papalala Vendy

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Kdo je dnes normální, ale jde to.

Veny: Mimochodem...jeden z vás je hezčí - ale nevim, kdo je kdo...

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Ten plešatý Ondra.

Basketbalistka: Jak ste se dostali do televize??

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Casting

chalva7@seznam.cz: To vás baví vařit????????? Nebo to děláte pro peníze????????? Občas se kouknu na váš pořad KLUCI V AKCI. :-)

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Vařit nás baví a peníze se vždycky hoděj.

Pavel Mareš: jake mate nejraději jidlo.A ktere radí vařite

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Filip: smažený řizek s br. salátem, nejraději vařim. Ondra: to co mi kdo udělá, ja prostě rád vařim. A co ty Pavle?

Janule: kde jinak pracujete? je mozne ochutnat v nejake restauraci jidlo primo od vas?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Filip: objednej si catering na gastrosuccess.com, rád přijedu Ondra: Dahab restaurant, Rybná 28

wendy: dobrý den, zaujal mě včerejší dezert - hroznové víno s vinnou pěnou. Chtěla jsem se zeptat, zda se dá martini něčím nahradit jiným pokud ho momentálně doma nemám. děkuji. Jste fajn.

Filip Sajler a Ondřej Slanina: jakékoliv bílé víno nebo dezertní víno

kkk: tak co jak jde život???

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Dobrý

Nina: Už jste uvařili někdy nějaký nový recept, který by byl ve výsledku odporný? Nebo sníte co si navaříte? :-)

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Sníme co si navaříme, ale odporný věci neumíme.

laetita: varime z konopi je uplne super knizka a nenabada nikoho aby ho uzival!!

Filip Sajler a Ondřej Slanina: souhlasíme

Janule: Ahoj, muzete mi dat tip na obdchod, kde prodavaji jen asijske potraviny a vubec potraviny, ktere nejsou jen tak k sehnani? Kam chodite nakupovat?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: V každé vietnamské tržnici dnes koupíš originální asijské suroviny. Jinak po různu.

Luthien Tinuviel: kolik vam vubec je??? :0))))

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Zdravíme skandinávii, F26, O21

fanynka: je lepší vařit kuřecí paličky s fíky s fíky? nebo bez fíků??? ddto tajine a datle!!!

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Kuře je dobré s čímkoliv i s fíky:-)

Lenik77: Preferujete českou nebo zahraniční kuchyni?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Dobré jídlo

Lenik77: Proč jste se rozhodli stát se kuchařem?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Těžko říct, ale vyšlo to a baví nás to. Jak jste se rozhodoval/a vy?

lada: jste vyučený kuchaři?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Jasně

mice: Ahoj kluci v akci! Díky moc za bájo pořádek, konečně něco pro naše mlsné jazýčky. Chtěla bych se vás optat, kde nakupujete ryby, kde jsou ty nejlepší, po kterých mi nebude zle...

Filip Sajler a Ondřej Slanina: všude, kde prodávaj chlazené se dá vybrat dobrá ryba

mcihulova@osoud.pha3.justice.cz: Dobrý den, bude uveřejněn na internetu recept na chléb s olivami (ciabatta)? Děkuji. Marcela Čihulová

Filip Sajler a Ondřej Slanina: 100%

Michal: Ahoj jak jste se k tomu dostali, co vlastně jinak děláte?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Casting, jinak makáme jak barevný.

Radim: a umíte fakt vařit anebo to tam jenom děláte podle receptů?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Umíme i vařit a občas i podle receptu

PEPA: CAFEC kluci, co nebo kdo vás v zivote živí? Bo ty vaše přísady do těch jídel musí stát pěkné prachy :-)) Máte práci ci eště studujete?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Už bohužel pracujeme. Živíme se sami, ale všechny drahý suroviny se dají nahradit něčím lacinějším.

blbeček: vitaj sajlerko!

Filip Sajler a Ondřej Slanina: čau blbečku

Dora: nedělají si z vás lidé legraci kvůli přijmení?? ptám se z vlastní zkušenosti. Jmenuji se Dubová a dost mi vadí narážky na mé přijmení

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Nejen z příjmení, ale neseme to statečně.

Martina: Nejsou Vaši kolegové Lesák a Doležalová tak trochu jednodušší a povrchní?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Neznáme je? Sorry

Roman Joch: Kdo má být lepším vzorem pro mládež - Adolf Hitler, abstinent, nekuřák a vegetarián, anebo Winston Churchill, těžký pijan, silný kuřák a nadšený požírač krvavých steaků?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Vzor ma každý svůj, lepší nebo horší. My preferujeme steaky.

Marek Vítek: Zvedá se mi žaludek z vyzubených krásek, kterých je plná televize, noviny a už i ulice. Propagují skutečně všechno. Snad nejslastněji se tváří, když mají menstruaci. Z vlastní zkušenosti si pamatuji, že ženy v té době bývají nevrlé, bolí je hlava a často se přou o hlouposti. Ale vrchol, vrchol je, když krasavice vyhlíží svého muže z okna, až přinese dvě basy lahváčů. A pak je s ním v ultramoderním bytě pije. Tomu skutečně nevěřím! Kde ta ženská žije, jaký má telefon, proč jsem ji za těch třicet let nepotkal!

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Dobrý

markytánka: Není pocit zastaveného času, pouze vcítěním se do neživých věcí?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: HMMMMMMMMMM

Boukal: V jakém autě se vozili Radek Pastrňák, Jakub Špalek a Anna Geislerová ve filmu Jízda? Ve filmu o filmu Jan Svěrák řekl, že to byla Mazda, ale typ neprozradil...

Filip Sajler a Ondřej Slanina: zelená

Petr Vachler: Z vašeho pořadu je mně, pánové, zle.

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Zdravím

Mirka: Čauki ,Máte oblíbený seriál?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Simpsnovi

: Hele,jak je mořný,že ste tak mladý vobjeli takovej kus světa vo kterým mluvíte ve vašem pořadu?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Protože nás to baví.

Marina: Vase show je super,sleduji ji pres internet,protoze v soucasne dobe jsem v zahranici. Zajima me, jestli jste si temata pro jednotlive dily vybirali sami na zaklade vasich zkusenosti a inspirace ze zahranici nebo zasahla produkce a scenaristi poradu?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: My vybírame recpty a produkce dává dílům názvy.

Stike: Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jestli budou zveřejněny recepty, které předvádíte také na webu české tv.? A jestli bych mohl poprosit o zaslání receptu na dezert, který jste ukázaly v pondělí 3.10.2005-bylo to myslím s Martiny,hrozny,vejci atd. Děkuji PS: můj mail-Stirber.D@seznam.cz

Filip Sajler a Ondřej Slanina: vše je na www.klucivakci.cz

Eva: Varite vzdycky z cerstvych surovin nebo si nekdy usnadnite praci pouzitim treba bujonu nebo jinych susenych prisad?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Snažíme se vařit hlavně z čerstvých surovin, ale použití konvenience se dnes někdy neubránite.

Eva: Citite se pred kamerou jako doma?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Doma je tam kde tě maj rádi.

Lenka z jižních Čech: Slysela jsem o vasi ucasti na kucharskych soutezich? Jak takova soutez probiha? A kolikrat jste vyhrali?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: To je na dlouho navštivte web www.akc.cz.

Lenka z jižních Čech: Jak jste se naucili varit?

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Snaha. píle, odříkání, ale hlavně nás to baví.

Balcárci: Jsme rádi že se na obrazovkách objevil váš pořad který je dělaný zábavnou a populární formou a je od českých tvůrců.Tím můžeme vařit všechny vaše recepty protože se suroviny dají běžně sehnat. Moc děkujeme Balcarovi PS.:hodně štěstí do dalších dílů.Ať vám nikdy nevyhasne plotna

Filip Sajler a Ondřej Slanina: Diky, diky, diky a hlavně ať se kouří z hlavně!

Stopáž: 26 minut – Rok výroby: 2014 – P  ST  HD
Žánr: Magazín
Nejbližší díly ve vysílání
Recepty z bistra

sobota 13. 9.

Houbařská II

sobota 20. 9.

Novinky k pořadu

Upozornění na novinky k tomuto pořadu si přeji zasílat na e-mail: