Hledáte někoho?

Chcete se setkat s někým, kdo pro vás hodně znamená, ale nevíte, co s ním je a kde teď bydlí? Chcete se znovu vidět, ale ztratili jste kontakt? Hledáte svoji bývalou studentskou lásku? Rádi byste po letech někomu poděkovali nebo se mu omluvili, ale nevíte jak na to? Můžete to zkusit v Poště pro tebe!

Na seznámení, omluvu, poděkování výjimečnému člověku, žádost o odpuštění či vysvětlení staré křivdy není nikdy pozdě. Litovat můžete pouze toho, že jste se o setkání či nápravu vztahu ani nepokusili.

Upozorňujeme, že podmínkou výběru příběhu i hledání ztracené osoby je vaše účast v pořadu. Soukromé výzvy nezveřejňujeme na webových stránkách, Facebooku, ani v závěrečné výzvě v pořadu. Děkujeme za pochopení.

Jak to všechno probíhá…

Svěřte nám svůj příběh a my se vám pokusíme splnit přání – může to být setkání s blízkým člověkem, kterému chcete poděkovat, nebo se omluvit, nebo setkání s blízkou osobou po letech anebo i setkání s vysněnou celebritou.

Redakce pořadu vyhledá danou osobu a doručí jí pozvánku na natáčení – ale nebojte se! Neprozradíme důvod a původce pozvání.

Jako iniciátor setkání pak budete napjatě sedět ve studiu a čekat, zda se nám podařilo najít vámi určenou osobu a zda ta osoba také skutečně přijde do studia.

Až se potkáme ve studiu…

Klikněte pro větší obrázek Přichází iniciátor pozvání, moderátor jej vyzpovídá, dozvídáme se jeho příběh, koho pozval a proč.

Klikněte pro větší obrázek Následuje předtočená reportáž, pomocník moderátora – pošťák, se vydal za pozvanou osobou, aby jí doručil dopis – symbolickou pozvánku do pořadu. Příjemce dopisu netuší, kdo a proč ho pozval (v této nevědomosti zůstává až do okamžiku vstupu na scénu).

Klikněte pro větší obrázek Přichází pozvaná osoba. Dekorace je rozdělená posuvnou přepážkou, takže stále nevidí, kdo na něj ve studiu čeká. Moderátor se v průběhu rozhovoru snaží jemně naznačovat, kdo jej pozval. Na plazmové obrazovce vše sleduje iniciátor setkání.

Klikněte pro větší obrázek Poté se rozzáří obrazovka na straně pozvaného a on zjistí, kdo jej vlastně do pořadu přivedl. Dozví se, proč se s ním toužil setkat a co si od toho slibuje. Moderátor se poté pozvaného dotáže, zda nabídku k setkání přijímá.

Klikněte pro větší obrázek Pokud se rozhodne, že ano, stěna dělící účinkující se odsunuje a diváci se stávají svědky jejich setkání plného nefalšovaných emocí, slz, dojetí i radosti…

Reakce pozvaného mohou být různé – pozitivní, ale někdy i odmítavé. Tento reality prvek stupňuje napětí nejen zúčastněných, ale i televizních diváků.