iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
10. 6. 2016
18:25 na ČT1

1 2 3 4 5

28 hlasů
31208
zhlédnutí

Deník Dity P.

(II. řada)

Snídaně v trávě

Originální kuchařská show

25 min | další Seriály »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...
odkaz na video zhasnout pomoc zvukový popis

přehrát vše

  • Kremrole

    1:41 do playlistu

    Kremrole
    Na 20 kremrolí Příprava: 30 minut; Chlazení: 1 hodina nebo přes noc; Pečení: 15 minut 350 g hladké mouky 250 g másla + na pomazání trubiček 1 žloutek 1 lžíce octa 100 ml smetany ke šlehání 1 vejce Na náplň 5 bílků špetka soli 320 g krupicového cukru moučkový cukr na ozdobu

  • Pečené jehněčí

    13:16 do playlistu

    Pečené jehněčí
    6 porcí Příprava: 20 minut; Marinování: 20 minut; Pečení: 4 hodiny 125 ml bílého vinného octa 90 g tmavého cukru 2 lžíce olivového oleje sůl a čerstvě mletý pepř 2kg jehněčí ramínko (plecko) s kostí 8 snítek rozmarýnu 2 hlavičky česneku Na omáčku 1 lžíce hladké mouky 350 ml drůbežího vývaru 1 lžíce kaparů, nasekaných

  • Hrášková polévka

    18:40 do playlistu

    Hrášková polévka
    4 porce Příprava: 20 minut; Vaření: 5 minut 1 lžíce másla 2 šalotky, nakrájené najemno 370 ml drůbežího vývaru sůl a čerstvě mletý pepř 300 g mraženého nebo čerstvého hrášku – asi 1 kg lusků 120 g crème fraîche 1 lžíce citronové kůry, nastrouhané čerstvá bazalka a hrachové výhonky k podávání olivový olej na ozdobu bageta nebo rohlík na minitoustíky

Přehrát vše

Související