iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
22. 2. 2014
18:25 na ČT1

1 2 3 4 5

7 hlasů
16856
zhlédnutí

Kluci v akci

Jižní Tyrolsko – Alta Badia I

Biftek v seně — Kozí sýr balený v tyrolském špeku — Mačkané knedlíky se zelným salátem

23 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Biftek v seně

    3:46 do playlistu

    Biftek v seně
    Norbert Niederkopfler je nejenom Pan kuchař s velkým „P“, ale především milý člověk, nadšenec a optimista, šéfkuchař restaurace St. Hubertus, pro kterou získal a obhájil michelinské hvězdy – prestižní gastronomické ocenění. Měli jsme čest s tímto mistrem kuchařem natáčet. Norbertova gastronomická filozofie spočívá v používání pouze lokálních surovin. A vězte, že obhajovat michelinské vyznamenání za těchto podmínek je několikanásobně náročnější.

  • Kozí sýr balený v tyrolském špeku

    12:36 do playlistu

    Kozí sýr balený v tyrolském špeku
    Pralongià je místo položené v 2157 m n. m., kde vás kolem dokola uchvacuje krása impozantních Dolomit. V den natáčení vaření jsme měli s počasím trošku smůlu, bylo zataženo a fičel silný vítr. Zato byl klid věnovat se místním specialitám. Jednou z nich byl výtečný tyrolský špek plněný kozím sýrem.

  • Mačkané knedlíky se zelným salátem

    15:13 do playlistu

    Mačkané knedlíky se zelným salátem
    Jižní Tyrolsko je proslulé přípravou knedlíků rozličných druhů. Mačkané knedlíky vypadají tak trochu jako karbanátky, mají zelenou strukturu po špenátu, voní po zrajícím sýru, másle a parmezánu. Jednoduše vynikající!

Přehrát vše

Související