Chcete si vzít prince? Nová reality show nabízí Harryho dvojníka

Londýn/New York - Reality show jsou oblíbeným televizním fenoménem. A ve spojení s britskou královskou rodinou zaručeně slibují diváky. Ví to americká televizní společnost Fox, která spouští pořad I Wanna Marry „Harry“ (Chci si vzít „Harryho“). Dvanáct svobodných dívek bude usilovat o srdce prince – ovšem falešného.

Nová reality show láká na sňatek s falešným princem Harrym (zdroj: ČT24)

Tvůrci slavné televizní reality show Joe Milionář se vracejí s novou soutěží. Výhrou je možnost vdát se za dvojníka prince Harryho. První epizodu mohli diváci zhlédnout včera.  

Zrzavý mladík z Anglie nemá s královskou rodinou nic společného. Je ale Harrymu podobný, čehož využili američtí televizní producenti. „Budu hrát roli tajemného muže,“ konstatoval princův dvojník Matthew Hicks. 

Dvanáct vztahu chtivých Američanek údajně netuší, že pravý princ není k dispozici. „Harry“ musí své tajemství udržet až do konce natáčení. Kdyby se natáčelo s britskými dívkami, měli by producenti asi větší problémy. Princův dvojník se každopádně snaží přesvědčit dívky o tom, že má modrou krev, a řeší, zda se do něj dívky zamilují kvůli jeho původu, nebo jeho osobnosti. Dívky zve postupně na rande, aby zjistil, která je pro něj ta nejlepší. 

Nápadnice falešného prince Harryho v nové reality show
Zdroj: ČT24/http://www.fox.com/i-wanna-marry-harry/

Princův dvojník je v reálu vystudovaný geolog. Nyní dostal intenzivní školení o královské rodinné historii i etiketě. Učil se třeba šermovat i stolovat. 

Zatímco falešný princ Harry natáčí na honosném britském venkovském sídle reality show, pravý princ se věnuje skutečným královským povinnostem. V Itálii se zúčastnil vzpomínkové akce konce bojů o Monte Cassino, jedné z nejdelších bitev druhé světové války. V Římě pak představil plány britského pavilonu pro Expo.