Bandzone.cz chystá „party smrti“. Slaví osmé narozeniny

Praha - Lucerna Music Barem se v úterý 23. dubna rozezní narozeninová píseň. Internetový server Bandzone.cz, který má pod palcem databázi domácích kapel, slaví totiž osm let existence. Bandzone Night představí v průběhu večera příchozím lidem několik kapel, např. Airfare, Sunflower Caravan nebo zpěváka Adama Mišíka.

Česká klubová scéna roste a chrlí do světa nové a nové kapely. Bandzone si již před lety vzal na starost podporu a hledání mladých skupin, z nichž díky serveru může vyrůst formace profesionálního rázu. „Baví nás, když vedle sebe můžeme postavit hvězdy, jejichž koncerty navštěvují mraky fanoušků, vedle mladých kapel, které mají všechno teprve před sebou,“ vysvětlil Daniel Kühn z tvůrčího týmu.

Oslava osmiletého výročí proběhne tradičně v pražském Lucerna Music Baru a vstup bude jako vždy zdarma. Výše zmínění hudební hosté nedávno vypustili nové skladby a klipy, které mají nyní šanci publiku předvést naživo.

Nebyl by to ale Bandzone, kdyby se nepokusil upozornit na další talentované hudebníky. Na akci se předvede také pár neokoukaných a mediálně dosud neposkvrněných interpretů. Dle slov pořadatelů o těchto umělcích ještě uslyšíme. „Prvním z nich bude mladý Adam Mišík, který letos pod vlajkou Sony Music vydá svou debutovou desku a kromě srdcí fanynek dosáhne i na vrcholy hitparád,“ prohlašují sebejistě.

Dále se představí třeba rapper Johny Machette, který získává popularitu hlavně na kanálu YouTube, kde momentálně boduje se skladbou Se zbláznim, k níž natočil jednoduchý videoklip. Mužskou partu doplní ještě zpěvák Noah Ellenwood s kapelou a rocková parta Lola běží. Dámskou část bude reprezentovat písničkářka Katarína Landlová, známá ze soutěže Česko Slovensko má talent 2012.

Vydáno pod