Star Wars: Sílu budí nový trailer

Nová epizoda Hvězdných válek má premiéru až v druhé polovině prosince, kina na celém světě ale už spustila předprodej. A čekající fanoušky tvůrci na chvíli zaměstnali novým trailerem, který na sedmou část populární sci-fi ságy láká.

Na premiéru se po celém světě už prodaly vstupenky za více než dvě miliardy dolarů. Na obrovský zájem zareagovaly už dříve japonské aerolinky, které tři letadla pomalovaly  motivy Star Wars.

„Síla se probouzí“ je prvním dílem Hvězdných válek pod značkou společnosti Disney. „Chápeme, že na naši společnost teď padá velká odpovědnost, když máme dál rozvíjet příběhy tak ikonických postav,“ uvědomuje si velká očekávání fanoušků prezident společnosti Robert Iger.

Star Wars se blíží (zdroj: ČT24)

Nová epizoda se odehrává třicet let po událostech v Návratu Jediho z roku 1983, posádka Hana Sola, jeho ženy Princezny Lei a Žvejkala se musí postavit novému nebezpečí v podobě Sitha Inquisitora a najít ztraceného Lukea Skywalkera. V roli vesmírného pašeráka se opět objeví Harrsion Ford a jako princezna Carrie Fisherová.