Karel Gott jede do Ostravy. Vystoupí v ČEZ Aréně

Ostrava – Největší stálice českého popu Karel Gott vystoupí ve středu večer v ostravské ČEZ Aréně. Na svém turné, které letos zahájil 5. října v Karlových Varech, zavítá do Ostravy po dvou letech.

„Na letošním turné se vracím k písním, které jsem léta nezpíval a fanoušci si o ně píší, nebo k těm, které jsem živě na koncertech nikdy nezpíval. A zazní i písně z loňského alba Sentiment a desky Dotek lásky, kterou dokončujeme,“ zval Karel Gott na své turné.

Gotta doprovodí jako mnohokrát předtím Boom! Band Jiřího Dvořáka, dále smyčcová skupina a vokalisté Taťána Roskovcová a Jiří Březík. Jako hosty si zpěvák pozval Moniku Absolonovou, Gabrielu Gunčíkovou a interpretku zvanou Dasha, vystoupí také dívčí taneční soubor La Clave de Osha kubánské choreografky a tanečnice Doris Martinez.

Karel Gott je nejpopulárnější český zpěvák všech dob. Získal celkem 37 Zlatých a Českých slavíků. Od roku 1999 až do letošního roku zvítězil v této anketě třináctkrát za sebou. Letos získal větší podporu Tomáš Klus, na Gotta zbylo druhé místo, třetí byl Daniel Landa.