Moderátor Dobrého rána Ondra musel dodržet sázku

O tom, že ve studiu není možné jen tak něco plácnout, se přesvědčil moderátor Dobrého rána Ondra Blaho. Kvůli sázce v přímém přenosu radikálně změnil svůj životní styl a začal hubnout. Jestli dřina a odříkání pod vedením bodyfitnessky Petry Urbánkové k něčemu byla, zjistíte příští týden v pětidílném seriálu, který ranní show uvede každý den v 6:40.

Pokud jste pravidelnými diváky Dobrého rána s Lenny a Ondrou, možná jste si v posledních měsících všimli, že se medvídek Ondra mění v muže s téměř ideální postavou. Jeho nová vizáž ale není úplně dobrovolná a rozhodně jí nedosáhl bez práce. Stačilo pár nedomyšlených vět v ranním vysílání 23. května s vicemistryní Evropy v bodyfitness Petrou Urbánkovou a úkol byl na světě: „Během rozhovoru si Ondra stěžoval, že má bříško a nějaké to kilo na víc a Petra si ho změřila pohledem a prohlásila, že by to dala během dvou měsíců do pořádku,“ vzpomíná dramaturg Jan Mitáček, který se s výživovou poradkyní a trenérkou ihned po vysílání domluvil na spolupráci.

Dramaturg Jan Mitáček (zdroj: ČT24)

A tak se moderátor chtě nechtě dal na dvouměsíční cestu totální změny jídelníčku, způsobu trávení volného času a nakonec i svého zevnějšku. „Co si budeme povídat, ve čtyřiadvaceti člověk nemá vypadat takhle,“ přiznal Ondra na začátku. A jak to celé dopadlo? Vydržel Ondra bez oblíbené svíčkové a alkoholu? Zvládl s úsměvem pravidelný trénink nejen pod dohledem kamery? Sledujte Dobré ráno příští týden a dozvíte se víc.

Ondřej Blaho cvičí (zdroj: ČT24)