Všechna vysílání pořadu celém TV programu
Kluci v akci
Vaříme z vítězných regionálních potravin v Plzeňském kraji
Dva výtečné pokrmy z vítězných regionálních potravin připravíme při návštěvě loveckého zámku Kozel v Plzeňském kraji. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Vaříme z vítězných regionálních potravin v Kraji Vysočina
Trhané kachní stehno nebo zapečená krkovice z jednoho pekáče? Oba recepty z vítězných regionálních potravin vám dnes představíme v bývalém mlýně na Vysočině. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Vaříme z vítězných regionálních potravin v Jihomoravském kraji
Z oceněných potravin v Jihomoravském kraji připravíme závitky z kuřecích stehýnek v medové hořčici se špenátem a také zauzený filet sivena s meruňkovým chilli chutney. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Vaříme z vítězných regionálních potravin v Ústeckém kraji
Kačeří prso s cuketovými placičkami a trochu netradiční „burger“ připravíme z vítězných regionálních potravin v Ústeckém kraji. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Vaříme z vítězných regionálních potravin v Moravskoslezském kraji
Při návštěvě Karlovy Studánky vám představíme dvě skvělá jídla z vítězných regionálních potravin Moravskoslezského kraje. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Vaříme z vítězných regionálních potravin v Olomouckém kraji
V Olomouckém kraji si z oceněných regionálních potravin připravíme vepřové karbanátky s pohankou, tvarůžky a kapustou a také salát s pečenou dýní, sýrovými hranolky a svatojánskými ořechy. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Vaříme z vítězných regionálních potravin v Královéhradeckém kraji
Z oceněných regionálních potravin v Královéhradeckém kraji si připravíme kombinaci uzeného a pošírovaného pstruha v másle a také uzený bůček pečený v medovině s kedlubnovým zelím a bramborovými pusinkami. Režie M. Froyda
Přehrát