Když hraje na housle, je obdivuhodný, když si hraje na agenta, je k popukání. A jeho blonďatá kštice je postrachem všech tajných služeb!
Režie: Yves Robert. Scénář: Francis Veber, Yves Robert. Hrají: Pierre Richard, Mireille Darc, Jean Carmet, Jean Rochefort a další.
Návrat velkého blondýna

Houslista Francois Perrin byl zcela náhodně vybrán v davu na letišti jako vějička, na kterou se měl chytit ctižádostivý náměstek velitele tajné služby plukovník Milan. Ten se totiž chystal intrikami zkompromitovat nejvyššího šéfa a obsadit tak jeho místo. Náměstek Milan strojil na záhadného velkého blondýna ty nejdůmyslnější léčky, poslal na něj svou nejsvůdnější a nejschopnější agentku Christinu a pak už měl jediné přání – zlikvidovat ho. Ale vše se mu jaksi vymklo z rukou: Christina se do Perrina zamilovala a do pečlivě nastražených pastí padali především Milanovi lidé a posléze i on sám.

Pokračování veleúspěšné komedie režiséra Yvese Roberta Velký blondýn s černou botou, patří mezi to nejlepší ze zlatého fondu francouzské komedie.

Napište nám