Martinova bublanina z jahod a ostružin

2 hodiny

4 vejce
200 g krupicového cukru
200 g hrubé mouky
špetka kypřicího prášku
1 lžíce másla
500 g jahod a ostružin

Do mísy dáme vejce, cukr, mouku a kypřicí prášek. Tyto suroviny společně mícháme cca 10 minut. Do vymíchané hmoty přidáme polévkovou lžíci rozpuštěného másla. Směs vylijeme do máslem vymazané a vysypané formy. Povrch hustě posypeme ovocem. Pečeme na 180 °C dozlatova asi 30 minut.

Další recepty Celý díl

Upozorňujeme, že recepty z pořadu Peče celá země mohly být při natáčení z technických důvodů pozměněny a zároveň, že suroviny od různých výrobců mohou mít odlišné složení, což může ovlivnit výsledný produkt. Uvedená doba přípravy je časem, který měli soutěžící na splnění zadání úkolu.