Moučníky a cukroví

Křupavé čokoládové cookies

½ hrnku lískových ořechů (namočených, okapaných)
1 a ½ hrnku sušených datlí (namočených, okapaných)
5 lžic lněného semínka (předem namočeného v ½ hrnku vody)
1 hrnek strouhaného kokosu
3 lžičky kakaa
1 lžička vanilkového prášku nebo pasty
4 lžíce drcených kakaových bobů

Lískové oříšky a datle rozmixujeme. Přidáme kokos, kakao, vanilkový prášek, namočené kakaové boby a lněné semínko a vše propracujeme na vláčné těsto. Lžičkou nabíráme z těsta malé kousky a tvoříme z nich malé sušenky, které dáme na fóliovou misku a následně na jednotlivá patra sušičky.

Sušíme při teplotě 55 °C asi 10 hodin.

Ohodnoťte tento recept: 

2 hlasů

Další recepty Celý díl