Různé

Kremrole plněná kachní paštikou

500 g kachních jater
500 g cibule
250 g špeku
250 g domácí anglické slaniny
50 g česneku
sůl a pepř podle libosti (obvykle není potřeba)

Všechny suroviny dáme do pekáčku a pomalu pečeme při teplotě 155 °C, až se vypečou všechny tekutiny a zbydou jen hezky vypečené suroviny. Potom vložíme do kutru a mixujeme dohladka. Necháme vychladit a přendáme do sáčku se zdobící špičkou.

Plníme předem upečené malé kremrolky z listového těsta. Je vhodné je dekorovat ovocným pyré a podávat s jemným bobulovým ovocem, microgreens (mikrobylinkami) a čerstvým chlebem.

Pro zvýraznění chuti můžeme játra den předem naložit do koňaku.

Ohodnoťte tento recept: 

1 hlasů

Další recepty Celý díl