Nová řada seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta startuje u Amalfi, kde navštívíme historickou Villu Cimbrone. Paní Pasqualina připraví místní specialitu kalamáry „totani“ a nakonec ochutnáme citrónový dortík „pasticciotto“ ve starobylé cukrárně v centru Amalfi. Režie M. Herz

Obsah dílu

Přehrát vše

Nová řada seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta startuje na luxusním dovolenkovém pobřeží u Amalfi, které je poseto honosnými vilami. Navštívíme tu neznámější Villu Cimbrone. S paní Pasqualinou, která vybudovala s manželem restauraci ve skále, ochutnáme místní specialitu kalamáry "totani" s bramborovými kroketami se sýrem provolone. A nakonec navštívíme starobylou cukrárnu v centru Amalfi, kde dělají citrónový dortík "pasticciotto" z vlastních citrónů.

Recepty v tomto dílu

Stopáž28 minut
Rok výroby 2021
 P ST AD HD
ŽánrZábava