Sýry
Předkrm z kozího sýra a červené řepy

50 g kozího sýru
1 kávová lžička medu
50 g žluté řepy
50 g červené řepy
10 g fenyklu
10 g celeru
10 g pomeranče
2 g ořechů
Dresink
20 g olivového oleje
10 g limetkové šťávy
10 g medu
sůl
1. Opečeme žlutou a červenou řepu se solí a olivovým olejem. Poté asi 30 minut vyudíme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky.
2. Kozí sýr nakrájíme a zalijeme medem.
3. Fenykl a celer nakrájíme nadrobno, smícháme s dresinkem. Opražíme ořechy.
Řepu promícháme s dresinkem a podáváme na talíři s fenyklem, celerem, oříšky a grilovaným kozím sýrem s medem navrchu.
Ohodnoťte tento recept:
5 hlasů