Sýry

Předkrm z kozího sýra a červené řepy

50 g kozího sýru
1 kávová lžička medu
50 g žluté řepy
50 g červené řepy
10 g fenyklu
10 g celeru
10 g pomeranče
2 g ořechů

Dresink

20 g olivového oleje
10 g limetkové šťávy
10 g medu
sůl

1. Opečeme žlutou a červenou řepu se solí a olivovým olejem. Poté asi 30 minut vyudíme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky.

2. Kozí sýr nakrájíme a zalijeme medem.

3. Fenykl a celer nakrájíme nadrobno, smícháme s dresinkem. Opražíme ořechy.

Řepu promícháme s dresinkem a podáváme na talíři s fenyklem, celerem, oříšky a grilovaným kozím sýrem s medem navrchu.

Ohodnoťte tento recept: 

5 hlasů

Další recepty Celý díl