
6/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Obsah dílu
Víno a léčivé byliny z pouštní rezervace Keliblatska Peščara, menu z Leskovače, malíř Slobodan Ivanovič, Fruška Gora a výroba medu, pálenka z pravoslavného kláštera Magri

Přehled dílů

7/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vinařství ve Sremské Karlovici a cukrářské výrobky z vína, výrobna tradičních koberců v Subotici, malířka a autorka kuchařky Daniela K omatovič

6/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Víno a léčivé byliny z pouštní rezervace Keliblatska Peščara, menu z Leskovače, malíř Slobodan Ivanovič, Fruška Gora a výroba medu, pálenka z pravoslavného kláštera Magri

5/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Chov osla balkánského a sýry z oslího mléka, malíř Vojkan Morar, mlékárenská škola a vinařství v Krněvě

4/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Pěstování červené papriky a výroba ajvaru v Crvenom Selu, přírodní památka Ďáblovo město, bělehradská mešita Barjakli Džamija, výstava malířky Mileny Mijovič Durutovič a muzeum Nikoly Tesly

3/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Slovenská dědiny Kovačice, malíři Štefan Marga a Desanka Petrov Morar, palačinky po srbsku a hudebník Miloš Nikolič

2/7 Vůně srbské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Ttradiční srbský nástroj gusle, srbské Národní divadlo, hřebčín Kelebias a večeře v nočním Bělehradu