KVALITA POTRAVIN – Tuky na pečení; KOUPELNA – Nekvalitní obklady odmítla zákaznice zaplatit. Jak reklamovat práci řemeslníka?

Obsah dílu

Přehrát vše
Kvalita potravin

Oleje

Tuk dodává pečivu vláčnost a jemnost, takže při pečení se bez tuku neobejdeme. A řízek bez něj také neusmažíme. Co si ale vybrat – olej, nebo sádlo? A do pečiva máslo nebo tuky v kostkách? Odpovědi najdete v dnešní reportáži.

Autor reportáže: Marcela Avramopulu


Kauzy

Koupelna

Koupelna. Lépe řečeno to, jak je obložená. To je problém, který trápí paní Reisacherovou z obce Mnetěš. A protože nebyla s kvalitou provedené práce spokojena, rozhodla se, že jednoduše nezaplatí.

Autor reportáže: Vlado Štancel


Stopáž13 minut
Rok výroby 2014
 P ST
ŽánrMagazín

Vyhledávání v archivu reportáží