Reportáže, testy, rady. MÝTY O POTRAVINÁCH… „zázračné“ účinky potravin; TEST – Majonézy

Obsah dílu

Přehrát vše
Mýty o potravinách

Zázračné účinky

Děláte něco pro své zdraví a tak místo bílým cukrem sladíte cukrem hnědým nebo medem? A abyste byli ještě zdravější, vyhýbáte se slepičím vajíčkům a místo nich konzumujete vajíčka křepelčí? Tak to vás dnes naše reportáž asi trochu překvapí.

Autor reportáže: Marcela Avramopulu


Rada

Předkupní právo

Dotaz diváka: Chtěl bych od své matky koupit část pozemku, který vlastní. Kromě ní však vlastní pozemek další tři osoby. Je pravda, že mají zbývající spoluvlastníci přednostní nárok na matčinu část pozemku?

Autor reportáže: Šárka Polanská


Test

Majonézy

Majonéza se vyrábí ze dvou základních surovin, vaječného žloutku a rostlinného tuku. Kolik žloutků se v majonézách opravdu skrývá a z jak kvalitních rostlinných tuků jsou vyráběny, zjišťovali redaktoři Mladé fronty Dnes.

Autor reportáže: Vlado Štancel


Stopáž13 minut
Rok výroby 2013
 P ST
ŽánrMagazín

Vyhledávání v archivu reportáží