29 minut

10. července 2022

Část: Po stopách Belmonda

Obsah dílu

Turecko: Kappadokie — Francie: Po stopách Belmonda — Německo: Porýní

Části dílu

01:11
Kappadokie
    Krajina jako z pohádky – to je turecká Kappadokie. Jsou tu skalní útvary nejrůznějších velikostí a tvarů, hluboké kaňony, nebo dokonce celá skalní města. Nikde jinde na světě nic podobného prý nenajdete a místní jsou na to patřičně hrdí. V Kappadokii pro Objektiv natáčel Daniel Novotný.
    09:37
    Po stopách Belmonda
      O prázdninách vám každém díle nabízíme vždycky jednu reportáž, kterou jste už v Objektivu viděli v průběhu roku, ale stojí za to si ji znovu připomenout. Dnes to bude reportáž našeho zpravodaje ve Francii Jana Šmída. Vydal se Paříží po místech spojených se slavným Belmondem, který byl mimo jiné známý tím, že se při riskantních scénách nenechával zastupovat kaskadéry. Svět se s tímto filmovým hrdinou rozloučil, ale v srdcích fanoušků zůstává dál.
      19:38
      Bad Ems
        Sklenka opravdu dobrého ryzlinku nemůže škodit nikdy. My si na ni skočíme tam, kde je tohle světoznámé víno doma, tedy do Porýní. A co víc, zavítáme sem v době vinobraní. Nebude to ale jenom cesta za tímto lahodným mokem, ale také za nádhernou krajinou s celou řadou historických památek.
        27:04
        Soutěž
          Co je to Etliekmek?A) sladká koblihaB) pečivo plněné masemC) kořeněný čaj
          Přehrát celé video
          Stopáž28 minut
          Další díl
          17. července 2022

          Objektiv na sociálních sítích

          Napište nám