28 minut

26. července 2015

Část: Festival v Kjótu

Obsah dílu

Indonésie: Sumatra — Slovensko: Objektiv osobně — Japonsko: Festival v Kjótu — Španělsko: Výlet za literaturou

Části dílu

01:01
Sumatra
    Pokud byste plánovali cestu na ostrov Sumatra, co byste chtěli vidět? Typické osady, kde stavby mají tvar lodě, orangutana, kterého se můžete v podstatě dotknout, nevystrašily by vás aktivní sopky? Autor následující reportáže Michal Gálik má pro nás mnohem víc.
    11:18
    Objektiv osobně
      Každou neděli nám jeden ze zahraničních redaktorů přináší svůj unikátní pohled na oblast, kde působí. Na prázdniny pro Objektiv osobně připravili něco zcela odlišného. Reportáž o tom, kam chodí relaxovat člověk, který žije několik let v cizí krajině a prakticky nemá volno. Co dělá David Miřejovský, když netočí reportáže – nejen pro Objektiv?
      13:44
      Festival v Kjótu
        Každé léto se v Kjótu koná oblíbený festival. A Objektiv tam samozřejmě nemůže chybět. Autor následující reportáže Daniel Novotný označil toto město za jedno z nejkrásnějších v Asii.
        21:36
        Výlet za literaturou
          Jako každou prázdninovou neděli i dnes jsme pro vás vybrali jednu reportáž z archívu. Zdeňka Velíška určitě znáte. Na televizní obrazovce se objevil před téměř 50 lety a jeho jméno zaznělo v mnohých relacích České televize. Dnes jsme vybrali jednu jeho reportáž, kterou před lety natočil pro Objektiv.
          26:11
          Soutěž
            Přehrát celé video
            Stopáž29 minut
            Další díl
            2. srpna 2015

            Objektiv na sociálních sítích

            Napište nám