13. březen 2016

Obsah dílu

Příprava kola na sezonu — Jílovitá půda na zahradě — Kvalita vzduchu v interiéru — Padání klíčních rostlin — Výroba přepuštěného másla — Agility — Příprava sekačky a křovinořezu

Části dílu

01:54
Příprava kola na sezonu
    Už se těšíte, až oprášíte kolo a vyrazíte na první projížďku? Ukážeme vám, jak se na cyklistickou sezonu připravit co nejlépe. A pak se přesuneme na zahrádku a zjistíme, v jakém stavu je nářadí.
    08:06
    Jílovitá půda na zahradě
      Jílovité půdy patří mezi půdy těžké, které se pomalu prohřívají, a proto jsou označovány za půdy studené. Dana Makrlíková poradí všem, kteří se s tímto typem půdy na zahradě potýkají.
      11:35
      Výherci soutěže
        12:16
        Kvalita vzduchu v interiéru
          Čistý vzduch už začíná být součástí komfortu. Přitom dýchání čistého a zdravého vzduchu je stěžejní zejména pro ty nejmenší.
          17:08
          Padání klíčních rostlin
            Bývá častou příčinou neúspěchu při předpěstování různých druhů zelenin i okrasných rostlin. Této chorobě je ale naštěstí možné předcházet.
            20:47
            Soutěž
              21:33
              Příprava sekačky a křovinořezu
                Máte-li už na jaro připravené zahradní nářadí, je čas přejít k větším nástrojům.
                27:44
                Výroba přepuštěného másla
                  Přepuštěné máslo je čistý tuk, který nežlukne, je zdravý a má široké využití. To kupované není nejlevnější, a tak vás naučíme, jak si ho vyrobit doma.
                  31:55
                  Skleník
                    37:09
                    Soutěž
                      37:55
                      Agility
                        Agility je sport, ve kterém věk není překážkou. Pokud je váš pes zdravý, nic vám nebrání začít s ním trénovat. Jen je třeba, abyste se při tréninku cítili dobře vy i váš pes.
                        43:15
                        Příprava sekačky a křovinořezu
                          Máte-li už na jaro připravené zahradní nářadí, je čas přejít k větším nástrojům.
                          Přehrát celé video
                          Stopáž51 minut
                          Další díl
                          20. březen 2016

                          Přehled dílů

                          342 dostupných
                          Stopáž50 minut

                          5. únor

                          Šperk a jeho význam v minulosti i současnosti — Jak předpěstovat seazenice rajčat — Chov zakrslého králíka — Tepelná čerpadla — Správná péče o šperky — Praní prádla — Medvědice, břečťan — Fenomén český granát

                          5. 2. 2023 na ČT1
                          Stopáž51 minut

                          11. prosinec 2022

                          Historie Sivestra — Recepty na italské pokrmy — Topení dřevem — Jak pečovat o pokojovky v zimě — Silvestrovské občerstvení — Textil v ložnici — Silvestrovská dekorace — Bolení žaludku a hlavy a recept na novoroční oběd

                          11. 12. 2022 na ČT1
                          Stopáž51 minut

                          4. prosinec 2022

                          Vánoční dekorace do zahrady i před dům — Recept na rychlé a zdravé jídlo — Nenáročné pokojovky — Kotle na dřevo a pelety — Dekorace na vánoční stůl — Drobná poranění v domácnosti — Hlavolam — Prosincové výsevy begónií — Úhoř na vánoční stůl

                          4. 12. 2022 na ČT1
                          Stopáž50 minut

                          27. listopad 2022

                          Máslo — Slaný koláč — Krásná zahrada v zimním období — Jak se starat o záclony — Hrozinky, prášek do pečiva , droždí — Zvěřina — Adventní výzdoba nad dveře a na lustr — Francouzské vánoční poleno

                          27. 11. 2022 na ČT1
                          Stopáž50 minut

                          20. listopad 2022

                          Bedýnka na nářadí a stupínek — Vaření v multifunkčním hrnci — Půdopokryvné rostliny — Přikrývky z ovčí vlny — Dřevěné auto na svoz klád z lesa – hračka — Chov bílého ježka — Grilování — Adventní věnce — Mozaika

                          20. 11. 2022 na ČT1
                          Stopáž51 minut

                          13. listopad 2022

                          Historie tlačených perníků a perníkářství — Skopové maso — Stálezelené dřeviny — Jak zateplit byt — Tlačení medové těsta do forem a pečení perníků — Domácí elektrárna — Decoupage — Podzimní výsev mrkve a petržele — Formy na tlačený perník – speciální druh řezbářství

                          13. 11. 2022 na ČT1

                          Polopatě na sociálních sítích

                          Napište nám