Uvařte si podle nás


Jak skladovat doma uvařené jídlo

Zbytky jídla se dají využít, ale je nutné držet se určitých zásad.

Dýňová a cibulová marmeláda

Zkusíme si připravit netradiční přílohy ke grilovaným masům či sýrům.

Jak na dobrou kávu

Zdůrazníme důležité detaily při přípravě oblíbeného nápoje.

Podzimní vaření

Uvaříme si hrstkovou polévku a dančí s petrželovým pyré a brusinkovou omáčkou.

Recepty se semeny

Přineseme recepty na semínkovou kaši s kurkumou, skořicí, fíky a hruškami i na batátovo-mrkvovou polévku s krekry.

Jak na co nejlepší domácí pizzu

Poradíme, jak ji připravit doma na profesionální úrovni.

Sladkovodní ryby v kuchyni

Přineseme dva netradiční recepty ze pstruha a candáta.

Štrůdl a hraběnčiny řezy

Přineseme dva recepty, ve kterých hlavní roli hrají jablka.

Recepty z Valašska

Uvaříme si kyselici s uzeninou a lokše plněné trhaným kachním masem a zelím.

Rajčatová marmeláda, mrkvový džem

Přineseme recepty na netradiční pokrmy z podzimní úrody.