Soutěž

Otázky z 28. dubna

Jak vzniká plíseň?

  • A) z mikroskopických spor, které se přenáší vzduchem
  • B) změnou struktury povrchu

Pět diváků, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku, získají set s produkty ABAMAL Proti Plísním a ABAMAL Fungicidní penetrace v hodnotě 5 000 Kč. Svoji odpověď posílejte formou SMS ve tvaru POLO mezera A nebo B na telefonní číslo 900 11. Soutěžit můžete do soboty 4. května, do ukončení vysílání našeho pořadu a jména výherců se dozvíte během dalšího nedělního vysílání a na internetové stránce pořadu Polopatě.

Jaký je latinský název pro cukr?

  • A) saccharum
  • B) sacharidum

Svoji odpověď posílejte formou SMS ve tvaru PATE mezera A nebo B na telefonní číslo 900 11. Pět diváků získá čestnou vstupenku pro dvě osoby na výstavy Hobby a CZECH FOOD EXPO, které proběhnou od 9. do 12. května na výstavišti v Českých Budějovicích. SMSky pošlete nejpozději do soboty 4. května, do konce našeho pořadu a jména výherců se dozvíte v příštím dílu Polopatě a také na naší internetové stránce.

Výherce minulé soutěže

Minule nás zajímalo, odkud pochází masážní technika shiatsu. Správná odpověď byla A) z Japonska. Poukaz na slevu 10000 Kč na pořízení masážního křesla 4D RS 3570 získávají Michaela Foltýnová – Brušperk, Olga Zaoralová – Letovice a Dominik Rybár – Ostrava.

Dále nás zajímalo, jak se nazývá prostředek na ničení plevelů. Správná odpověď byla B) herbicid. Balení PLEVEL-EX 250 ml a kolekci semen bulharských rajčat v celkové hodnotě 1500 Kč získávají Marcela Hostičková – Praha, Jana Čížková – Mníšek a Drahomíra Bočanová – Sepekov.

Gratulujeme!

Pravidla soutěže