Ze zahrady rovnou do kuchyně a na talíř. Lifestylový magazín, nesoucí se v duchu přirozenosti, pohody, lásky a pokory k přírodě, i člověku.

Přehled dílů

121 dostupných
Stopáž26 minut

17. prosince 2023

Úvod — Černý Kuba z pohanky — Regionální okénko: Selský kvasový pecen — Bezlepková vánočka podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Hoši

17. 12. 2023 na ČT1
Stopáž26 minut

10. prosince 2023

Sjezdy na historických saních rohačkách — Limoncello - italský citronový likér — Regionální okénko: Hostětínský mošt jablko-meruňka — Popraskané citronové sušenky s limoncellem — Povidla připravovaná v kotli — Jídla ze skanzenu: belíšky s povidly

10. 12. 2023 na ČT1
Stopáž26 minut

3. prosince 2023

Batáty — Regionální okénko: Řemeslný sýr — Páni neboli Pajtáši — Fíky — Biskupský chlebíček podle Anuše Kejřové

3. 12. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

26. listopadu 2023

Máta — Regionální okénko: Medové rajče — Hovězí stew s hruškami — Květinová farma — Jídla ze skanzenu: Kačenky (Kačičky)

26. 11. 2023 na ČT1
Stopáž26 minut

19. listopadu 2023

Úvod — Domácí fermentovaná limonáda - kombucha — Regionální okénko - Pivovar Antoš — Koření - paprika — Maďarský perkelt s tarhoňou — Domácí trdelník podle Maškrtnice

19. 11. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

12. listopadu 2023

Úvod — Kyjevský řízek — Regionální okénko: Makový olej — Kvasové wafle — Vojšické louky — Jídla ze skanzenu: Námořnický řízek

12. 11. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

5. listopadu 2023

Úvod — Lečo z ačokči — Regionální okénko: SZIF-Česnek — Kimchi — Biotop Váté písky — Závin z odpalovaného těsta s mákem a švestkami

5. 11. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

29. října 2023

Úvod — Kukuřičný chowder se pstruhem — Džem extra jablko černý bez — Koprovka z batátů a dyní — Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

29. 10. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

22. října 2023

Úvod — Recepty z lilku — Regionální okénko: Bio tvaroh — Rozkvetlé sušenky — Karafiáty — Houstičky plněné masem

22. 10. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

15. října 2023

Úvod — Dýňový chlebíček — Regionální okénko - Med - Včelí farma u Toupalů — Zpracování cuket — Jarní cibuloviny — Jídla ze skanzenu: Vlaštovčí hnízda

15. 10. 2023 na ČT1

Herbář na sociálních sítích

Napište nám