Maso
Galetky s marinovanou kachnou

1 kachní prso
Na marinádu:
5 g sušených hub
5 cl červeného vína
Sůl
Pár kapek arašídového oleje
1 stroužek česnekuNa galetky:
2 upečené galetky
200 g žampionů
15 g másla
Petržel
10 cl bešamelu
Sůl
Pepř
Kachní prsa si nakrájíme na nudličky. K masu přidáme rozdrcené sušené houby, arašídový olej, česnek a červené víno a necháme hodinu marinovat.
Na másle orestujeme na plátky nakrájené žampiony, k nimž po chvilce přidáme maso a nadrobno nakrájenou petržel. Jakmile se maso zatáhne, přendáme ho do trouby.
Palačinku potřeme bešamelem a vyskládáme masem. Pečeme v troubě 5 až 7 minut na 200 °C.
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů