Maso

Galetky s marinovanou kachnou

1 kachní prso

Na marinádu:
5 g sušených hub
5 cl červeného vína
Sůl
Pár kapek arašídového oleje
1 stroužek česneku

Na galetky:
2 upečené galetky
200 g žampionů
15 g másla
Petržel
10 cl bešamelu
Sůl
Pepř

Kachní prsa si nakrájíme na nudličky. K masu přidáme rozdrcené sušené houby, arašídový olej, česnek a červené víno a necháme hodinu marinovat.

Na másle orestujeme na plátky nakrájené žampiony, k nimž po chvilce přidáme maso a nadrobno nakrájenou petržel. Jakmile se maso zatáhne, přendáme ho do trouby.

Palačinku potřeme bešamelem a vyskládáme masem. Pečeme v troubě 5 až 7 minut na 200 °C.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl