Maso

Carpaccio

2 porce

Hovězí svíčková
50 ml olivového oleje extra virgine
50 g parmazánu
2 špetky hrubozrnné soli
1 špetka obyčejné soli
Pepř čerstvě mletý
Rukola

Ze svíčkové odkrojíme část (špičku), kterou nakrájíme na plátky. Rozložíme potravinářskou folii a na ni plátky naskládáme. Překryjeme folií a naklepeme.

Mezitím připravíme salátek z rukoly: otrháme tuhé konce a očištěné listy dáme do mísy. Rukolu v míse pokapeme olejem, osolíme a opepříme.

Rukolový salátek rozložíme na velký servírovací talíř. Okolo naskládáme plátky carpaccia. Pokapeme je olejem, osolíme a opepříme. Z parmazánu škrabkou naškrábáme plátky, kterými posypeme povrch carpaccia.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl