Čokoládový fondant s malinovou omáčkou, čokoládovou hlínou + cream fresh s vanilkou - 9 porcí 5 vajec Ve vodní lázni rozpustíme máslo s čokoládou. Voda nesmí bublat varem. V robotu na nízkém stupni rozšleháme vejce, žloutky, cukr a mouku do pěny. Když je čokoláda s máslem rozpuštěná, pomalu ji přiléváme za stálého míchání do vaječné pěny a vše důkladně promícháme. Směsí naplníme kokotky důkladně vymazané olejem a vysypané kokosem. Pečeme při 180°C 8-10 minut. Fondant by měl zůstat po upečení uprostřed mírně tekutý. Čokoládová hlína Všechny ingredience promícháme a dáme na plech na pečící papír. Pečeme při 170 °C 8-10 minut. Po vychladnutí rozdrobíme. Cream fresh Malinová omáčka |