Provensálská vepřová žebírka Vepřové žebírka Vepřová žebírka si nasekáme, osolíme, opepříme a pomalu uvaříme v připraveném láku z koření. Uvařené žebra potřeme marinádou, kterou jsme si připravily z medu kečupu a čerstvého tymiánu, a grilujeme dozlatova. Pečený brambor Brambory pečlivě omyjeme, nařízneme do kříže, osolíme, opepříme, přidáme smítko rozmarýnu, zabalíme do alobalu, a pečeme nebo grilujeme do měkka. Když je brambor hotový tak ho rozmáčkneme a přidáme kousek másla. Coleslaw salát Bílé zelí nakrájíme na tenké proužky, osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájenou cibuli a nastrouhanou mrkev. Zakápneme vinným octem, přidáme cukr, a vše spolu s majonézou promícháme. Pepřový dresink Majonézu smícháme se zakysanou smetanou a přidáme zelený pepř v nálevu. |