Plněné cannelloni houbovou nádivkou, zapečené s bešamelovou omáčkou a sýrem parmezán, rajčatové ragú s bazalkou Bešamel Těstoviny uvaříme ve vařící osolené vodě do poloměkka. Z másla a hladké mouky připravíme máslovou jíšku, kterou zalijeme mlékem a provaříme po dobu 20 minut. Dochutíme solí a muškátovým oříškem. Rajčatové ragů Náplň na Cannelloni Na nahřátém olivovém oleji orestujeme cibuli, přidáme hříbky, žampiony a česnek a vše spolu prohřejeme. Ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem.Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Rozmixujeme, odstavíme a necháme vychladnout. Přendáme do mísy a směs hříbků ještě jednou mixujeme se sýrem ricotta a parmezánem. Naplníme cannelloni, které zapečeme s bešamelovou omáčkou a troškou parmezánu. Podáváme s rajčatovým ragů. |