Siven pečený v papilotě s fenyklem, olivami, tomaty a citronem 200g filetů ze sivena či jiné mořské ryby Na rozehřáté pánví či grilu s olivovým olejem si zprudka orestujeme nakrájený fenykl, šalotku, kaparové jablka do krásné zlatavé barvy. Ke konci restovaní přidáme trošičku másla sůl a pepř. Z pečicího papíru si připravíme obdélník, na který si položíme nejdříve 1 okořeněný filet sivena a na něj položíme směs zeleniny, kterou jsme si předem připravili na pánvi či na grilu. Přidáme cherry rajčata. Nahoru na tuhle směs dáme druhou část filetu a vše důkladně zabalíme do pečícího papírů. Vložíme na rozpálený gril na 250°C a pečeme přibližně 12-15 minut. Ryba by neměla být vysušená. Podáváme s míchaným listovým salátkem a citrónem. |