Grilovaná kuřecí roláda s rattatoui zeleninou

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
dijonská hořčice
1 balení špenátu
1 lžíce másla
5 stroužků česneku
1 balení sýru feta
2 mozzarelly
1 hrst sušených rajčat
hrst bazalkových lístků
olivový olej

Kuřecí prsa naklepejte a z obou stran osolte, opepřete. Na pracovní plochu si položte potravinářskou fólii a vyskládejte na ni těsně vedle sebe kuřecí prsa, aby vytvořila velký plát. Maso by se nemělo příliš překrývat a zároveň se snažte vyvarovat prázdných míst. Potom maso potřete dijonskou hořčicí. Špenát spařte horkou vodou a důkladně vyždímejte. Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte plátky česneku a ve chvíli, kdy zavoní, vmíchejte špenát. Podle chuti osolte a opepřete. Sejměte z plotny a vmíchejte fetu a mozzarellu, obojí na kostičky. Směs dejte na kuřecí maso, navrch posypte bazalkou a zarolujte. Svažte provázkem, potřete olejem, zabalte do potravinářské folie a vařte v páře asi 45 minut. Poté plátky rolády grilujte. Podáváme třeba s grilovanou rattatoui zeleninou.

všechny recepty