Sandwich s bylinkovou nádivkou a kuřecím masem toustový chléb
kuřecí prsa
sůl
majonéza
ledový salát
máslo
strouhanka
cibule
mix bylinek (tymián, rozmarýn, šalvěj, oregano, bazalka)
rajče Celé kuřecí prso osolíme, opečeme na pánvi a dáme dopéct do trouby na 160 stupňů na cca 12-15 minut. Následně z trouby vyjmeme a necháme vychladnout. Na větším množství másla si opečeme do růžova na jemno nakrájenou cibuli, přidáme nasekané bylinky a strouhanku. Vše spolu pečlivě promícháme a necháme vychladnout. Vznikla nám bylinková nádivka pro sandwich. Toustový chléb lehce pomažeme majonézou, položíme ledový salát, rajče, na druhý krajíček chleba dáme bylinkovou nádivku a na tenké plátky nakrájené kuřecí prsa. Vše složíme do sebe. všechny recepty |