Frittata s těstovinami a cuketou - 4 porce

200 g již uvařených špaget (či jiných těstovin, včetně těch již smíchaných s omáčkou)
6 vajec
2 cukety
50 ml mléka
máslo
sůl

Cukety umyjte, očistěte, nakrájejte na kolečka a smažte dozlatova na pánvi s trochou másla a soli. Smíchejte vajíčka s mlékem, sýrem a špetkou soli. Jakmile budou cukety vláčné přidejte k nim těstoviny, promíchejte a přilijte vaječnou směs. Opečte frittatu z obou stran buď na pánvi (otáčejte opatrně, pomozte si talířem) nebo v troubě a servírujte ji teplou. Frittata je italská silnější omeleta pečená oboustraně, v které zužitkujete i jiné zbytky již uvařených potravin - brambory, luštěniny, uzeniny, ztvrdlé sýry i povadlou zeleninu

všechny recepty