Maso

Jelení steak s brusinkovou omáčkou, baby karotka, restované žampioný, bramborové rosti

jelení kýta nebo kotlet
sůl a pepř
olej

Jelení steak okořeníme a zprudka opečeme na pánvi. Zeleninu si prohřejeme na másle.

Brusinková omáčka

brusinky
červené víno
skořice
cukr
pomerančový džus
kůra z pomeranče
solamyl

Brusinky orestujeme na pánví, přidáme cukr,skořici zalijeme červeným vínem a necháme ho odpařit. Následně přidáme Pomerančový džus a kůru z pomeranče a necháme vše spolu svařit. Dle potřeby zahustíme solamylem.

Bramborové rosti

uvařené brambory
sádlo
sůl
pepř

Brambory uvaříme den předem a necháme vychladnout. Nastrouháme na hrubém struhadle, dochutíme a opékáme na pánví.

Další recepty Celý díl