Maso
Jelení steak s brusinkovou omáčkou, baby karotka, restované žampioný, bramborové rosti
jelení kýta nebo kotlet
sůl a pepř
olej
Jelení steak okořeníme a zprudka opečeme na pánvi. Zeleninu si prohřejeme na másle.
Brusinková omáčka
brusinky
červené víno
skořice
cukr
pomerančový džus
kůra z pomeranče
solamyl
Brusinky orestujeme na pánví, přidáme cukr,skořici zalijeme červeným vínem a necháme ho odpařit. Následně přidáme Pomerančový džus a kůru z pomeranče a necháme vše spolu svařit. Dle potřeby zahustíme solamylem.
Bramborové rosti
uvařené brambory
sádlo
sůl
pepř
Brambory uvaříme den předem a necháme vychladnout. Nastrouháme na hrubém struhadle, dochutíme a opékáme na pánví.