Různé

Voňavá rýže

400 g rýže
350 g zelených fazolek bez stonku
150 g na kostičky nakrájené pancetty
2 najemno nasekané stroužky česneku
6 natvrdo uvařených vajec, oloupaných a nakrájených na čtvrtky

Ve středně velkém hrnci přivedeme k varu osolenou vodu. Přidáme rýži a na středně velkém ohni vařímee 10-15 minut doměkka. Scedíme a odložíme stranou. Fazolky dáme do malého hrnce vroucí vody a 4 minuty povaříme. Scedíme a odložíme stranou.

Ve velké pánvi na středně velkém ohni nasucho, osmažíme pancettu 5 minut. Přidáme česnek a smažíme další minutu. Přidáme zelené fazolky a rýži. Mícháme a vaříme 5 minut, aby vše bylo důkladně prohřáté. Přidáme vajíčka a podáváme.

Další recepty Celý díl