Zeleninová jídla

Indické brambory Saag Aloo

1 lžíce rostlinný olej
1 cibule
česnek
chilli paprička bez semínek
zázvor
římský kmín
kurkuma
500 g brambor
250 g čerstvý špenát
sůl
hořčičné semínko
čerstvý koriandr

Rozehřejte v pánvi olej, přidejte cibuli nakrájenou na kostičky a restujte po dobu cca 5 minut, až cibule zesklovatí. Následně přidejte česnek, chilli, zázvor a kurkumu a vše spolu orestujte. Přidáme brambory nakrájené na kostičky a restujeme spolu po dobu 10-15 minut. Na závěr do směsi vmíchejte špenátové listy a míchejte, dokud lehce nezavadnou a nespojí se se směsí. Dochuťte solí a servírujte. Můžeme dozdobit čerstvým koriandrem.

Další recepty Celý díl