Různé
Španělská omeleta
Bramborová směs
300 g ranných brambor
375 g smetany
115 g olivový olej
300 g voda z brambor
sůl
Vaječný sabayon
225 g pasterizované žloutky
100 g vody
sůl
Cibulová marmeláda
500g cibule
150 g cukr krupice
200 ml bílé víno
100 ml ocet viný bílý
Oloupané brambory dáme vařit do osolené vody až do samotného rozvaření, vodu přecedíme a a rozpadlé brambory přepasírujem přes jemné sítko, dáme znovu vařit spolu ze smetanou a necháme zredukovat na polovinu. Na vaječnou směs smícháme žloutky s vodou a dáme do sifonové láhve, narazíme 2 bombičkami. Stejně tak směs z brambor. Obě sifonové láhve udržujeme při 60 stupních ve vodní lázni. Následně přidáme cibulovou marmeládu, na dno sklenice přidáme vaječnou a bramborovou směs. Dokončíme olivovým olejem.