Krůtí roláda v lískových oříšcích plněná špekovou paštikou a chřestem

Krůtí roláda v lískových oříšcích plněná špekovou paštikou a chřestem

Kuřecí prsa
Tyrolský špek
ricotta
vejce
sůl
pepř
zelený chřest
fresh fólie
brambory
olej
pažitka
tvaroh

Kuřecí prsa rozkrojíme podélně a rozklepeme na roládu.

Naplníme směsí z rozmixovaného špeku, ricotty, soli, pepře a vejce.

Na směs pokládáme na skus uvařený chřest.

Zabalíme do fresh fólie a dáme vařit do vody na mírný plamen.

Po uvaření vybalíme a opečeme do zlatova na pánvi, pak obalíme v nasekaných lískových oříšcích.

Podáváme se zeleninovým salátem a různě upravenými brambory.

Po upečení ozdobíme lžičkami tvarohu a posypeme pažitkou.

Další recepty Celý díl