Chat

Josef Maršálek
Záznam chatu z pátku 21. března
Klára: „Jste velky sympatak!!“
Josef Maršálek: „Děkuju!“
Jana: „Dobrý den pane Marsalku, moc prosím ,moh by jste se skusit v nedělním vysílání povenovat i pečení pro celiakii.Je slozite pro ňe péct. Moc děkuji .“
Josef Maršálek: „Máme natočený další díl bezlepku“
Petra: „Dobrý den, co jste učil v ZUŠ? Ještě hrajete? :)“
Josef Maršálek: „Akordeon a klavír a taky nauku. Tu a tam :)“
Dáša: „Dobrý den p. Maršálek, moc Vás zdravím a děkuji za krásné recepty a pořad Buchty po ránu. Konečně pořad kde se skvěle stíhají recepty a vždy po upečení dopadnou skvěle“
Josef Maršálek: „Děkujeme!“
ANTIMONY: „Komu fandíte v ledním hokeji a komu v klasickém fotbale?“
Josef Maršálek: „Nemám přehled :)“
ANTIMONY: „Je cukrářství životní styl?“
Josef Maršálek: „Samozřejmě“
Olga: „Dobré ráno pane Josefe. Chtěla bych se zeptat.Mám doma několik stonků vanilky zabalené v celofánu. Nevim jak dlouho se dá skladovat. Můžete mi poradit? Moc děkuji a přeji jen to nej“
Josef Maršálek: „Léta, je to koření“
Martina: „Dobrý den Josefe, moje pětiletá dcera Vás obdivuje. "Jedeme" spolu Cukrárnu u Josefa, Peče celá země, Buchty po ránu... :-) Budete někdy na Severní Moravě, ideálně v Ostravě pořádat nějaké setkání, besedu vhodné i pro děti, kam bych ji mohla vzít? Děkuji. Ať se Vám daří.“
Josef Maršálek: „Dobrý den, na Výstavišti zítra s Alešem Cibulkou v Tobogánu“
Jitutka: „Dobrý den. Moc vám fandím a mám vás ráda. Poprosím vás o radu. Ještě nikdy se mně nepodařilo upéct nic z odpalovaného těsta. Vždy nedopečeno nebo spáleno. Máte nějakou pomůcku nebo radu jak na to. Vyzkoušela jsem hromadu návodů , ale nedaří se mi upéct. Děkuji a hezký den.“
Josef Maršálek: „Mrkněte na Buchty na díl, kdy jsme pekli věnečky“
Hanka: „ušlehám bílek bez cukru, nechám ho 5 minut stát než dám do těsta trochu se pak na dně objeví tekoucí bílek. Prosím Vás, to byl málo ušlehaný nebo to tak bílek dělá, když se nechá chvíli stát? A vadí to pak do těsta? Děkuji“
Josef Maršálek: „Ušlehat a hned použít. ideálně přidat část cukru“
Jirka: „Krásné slunečné ráno. Je to obdobně i se skořicí? Zkouším nyní pravou cejlonskou skořici a připadá mi mnohem slabší proti skořici z obchodu, která je údajně čínská a není to pravá skořice, nebo se mýlím? Děkuji a přeji příjemný den. Jirka“
Josef Maršálek: „Jsou to dva různé druhy. Takže dvě různé chutě.“
Michal: „Dobrý den. Díky za skvělé recepty a vychytávky“
Josef Maršálek: „:)“
Jitka S.: „Dobré ráno! Já Vás moc ráda sleduji, protože se s tím pečením úplně mazlíte! Výsledek pak musí podle toho vypadat...“
Josef Maršálek: „:)“
Lucie: „Dobrý den, prosím o radu. Velmi často, kdyz peču bábovku, tak se vzedme do oblouku a popraská. Vadí mi to a nevím, co s tim. Dekuji velice. Lucie“
Josef Maršálek: „neznám Váš recept, zkuste horní spodní, níže v troubě a před pečením postříkat povrch bábovky vodou“
Hanka: „máte rád sladké? Jak často doma si pro sebe pečete? Jíte ho často? Umíte si říci dost, když to je tak dobré? Prosím Vás, máte na do dost nějaký fígl? Děkuji“
Josef Maršálek: „rovnováha :)“
Hanka: „prosím Vás, proč Terezka vymazala celé minulé youtube ČAS NA TEBE, kde bylo s Vámi spousta super receptů? Děkuji“
Josef Maršálek: „to vůbec netuším...“
Hanka: „Vy, když v TV pečete, jde to velmi lehce, ráda se na Vás dívám, je to radost, moc ráda, bych si ochutnala. Prosím Vás, plánujete mít svoji cukrárnu? Děkuji“
Josef Maršálek: „Ano, něco se chystá :)“
Jana: „Pane Maršálek zdravím Vás a sleduji pořad Buchty po ránu odzkoušela jsem některé vaše recepty a musim uznat funguje to.“
Josef Maršálek: „:)“
Hanka: „Prosím Vás, jaké máte záliby? Zbývá Vám čas si odpočinout? Děkuji“
Josef Maršálek: „Moje zahrada je můj chrám :)“
Michal Valenka: „Dobry den p.Maršálek chtěl jsem se Vás zeptat kdy budou natočeny nové díly Buchty po ranu na ČT.Je to super pořad a dobrá inspirace.Jinak pŕeji hezký den a pohodovy víkend s pozdravem Váš divák.“
Josef Maršálek: „Právě běží nové díly...“
Nina: „dobrý den, kdy prosím začíná peče celá země, ? děkuji nina.“
Josef Maršálek: „pravděpodobně v lednu“
Evina: „Milý Josefe, Jižní Čechy jsou můj rodný kraj, máme zde nádherné louky, lesy, rybníky a háje -přírodu kterou si ceníme. Máte také vztah k JČ ?“
Josef Maršálek: „MILUJU!“
Dan: „Dobrý den, jsou rohlíky v supermarketech jedlé? respektive proč se nevyrábí jako za před 30 lety - mák a chuť.m děkuji“
Josef Maršálek: „Konzumní způsob života. Upečte si je doma, je to snadné“
Míša: „Dobrý den, proč se mi vánočka skoro vždy roztáhne do stran a praskne?“
Josef Maršálek: „Mrkněte na Buchty, je to vše vysvětleno tam“
seznam: „Dobré ráno, vaše zahrada je vaše dílo? nebo jste si to nechal udělat. Je to pěkné a vždy bohaté.“
Josef Maršálek: „100% naše“
Zlata: „Pekla jsem koblihy podle vás a povedly se, děkuji že sdílíte i vaše recepty....“
Josef Maršálek: „:)“
Denis: „Dobrý den, máte prosím radu jak upéct nejlepší bábovku? Nesmí být suchá :D :-)“
Josef Maršálek: „Recepty jsou v Buchtách“
Franta: „rád bych si koupil vaš merch ale je na mě moc drahý. Mísa i čokolády krása nebeská...“
Josef Maršálek: „Chápu. Zkuste našetřit.“
Helena: „Buchty po ránu jsou super ale bez Terezy. promyslete to..“
Josef Maršálek: „Vy tomu rozumíte?“
denisa: „dobrý den, cukráři mají rádi i maso a uzeniny? :-))))“
Josef Maršálek: „a taky zabíjačku :)“
Šimon: „Ahoj jsi dobrej kuchař a máš dobrý videa buchty po ránu“
Josef Maršálek: „:)“
seznam: „Buchty po ránu jsou dobrý pořad jen se mi s bámi nelíbí Tereza pečte sám.“
Josef Maršálek: „Určitě ne“
Michal Valenka: „Děkuji Vám za odpověd jste mistr svého oboru.“
Josef Maršálek: „:)“
Pepina: „Dobrý den, jak snášíte kritiku?“
Josef Maršálek: „Kritik je člověk, který říká, jak by to dělal, kdyby to uměl.“
Babka Eva: „Dobrý deň, vďaka za Buchty po ránu. S dovolením, mám odkaz pre Luciu o bábovke: piecť pomaly pri 150° C, prvých 25 minút položiť na formu s bábovkou list alobalu a zvyšný čas dopiecť bez alobalu (cca 30 minút). S úctou Eva“
Josef Maršálek: „:)“
Soňa: „Dobrý den pane Josefe, jen Vám chci napsat, že Vás mám moc ráda, jste tak neskutečně potitivní a hodný člověk, že kdykoliv Vás vidím v televizi, tak mám hned krásný den, a s tím souvisí i moje otázka, dokáže Vás vůbec něco, někdo naštvat, vytočit? protože si to vůbec nedovedu představit, díky moc a mějte se moc krásně a sladce Soňa :-) a už se moc těším na další řadu Peče celá země, ale že ta Káťa to má moc krásně upečené co? úplně se mi sbíhájí sliny :-)“
Josef Maršálek: „Jan Werich: a nejhorší ze všeho je ta srážka s tím blbcem...“
Buchty po ránu.: „By byla bez Terezy daleko lepší, však všude píše jaké drží diety a všechno nejí.Tam pokud to není fotomontáž tak olozije ochutnává hotové výrobky.“
Josef Maršálek: „Není.“
Karolína: „Dobrý den. Lité těsto. V jaké fázi do něj přidat olej a jak dlouho olej do těsta zamíchávat. Děkuji. Hezké jaro Vám přeji.“
Josef Maršálek: „Je to jedno, ale krátké zamíchaní. a nešlehat.“
vendula: „vy nepíšete hejty ?“
Josef Maršálek: „rozhodně ne.“
eva: „prosím prosím ještě názor na DUBAJSKOU ČOKOLADU“
Josef Maršálek: „je to trend“